[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]
 Vår vission är att alla ska kunna vara med. Man lär sig bäst genom att försöka själv, därför lägger vi stor vikt vid att alla får tid att testa och träna på allt både på hästryggen och i stallet. Här får du lära dig hästhållning i praktiken, från grunden allt från att hämta hästarna i hagen, till att tränsa, mocka, rykta och mycket mer.
 
Allmänna regler gällande vid föreningens alla aktiviteter:

Lindebolet är en helt drog/rökfri förening (detta innebär att vid alla föreningens aktiviteter både på gården och på annan plats är rökning förbjudet detta gäller även anhöriga)

Det är förbjudet att tugga tuggummi 

Vid ALL ridning använder ALLA hjälm och för dig under 18 år gäller det även vid ALL hästhantering.(med undantag för voltigelaget efter förälder alt. myndig skrivit under att de själva tar allt ansvar)

Säkerhetsväst är ett måste vid hoppning och ridning i skogen utan ledare, men rekommenderas Alltid 

Om du är under 9 år har du med dig någon vuxen som hjälper dig, tex. med att leda hästen om du behöver det, så att du känner dig trygg. 
Alla som deltar i föreningens aktiviteter måste fylla i en  regestreringsblankett 
Lindebolet har även stallregler, badregler samt tävlingsregler. Det är viktigt att du lyssnar när din ledare berättar reglerna för dig och att du frågar om det är något du undrar om.
 
Terminsavgift ska vara betald senast andra rid-tillfället på terminen
betalning sker till klubbens BG 5137-2688, alternativy till våran swish 123 596 41 84 
om ej annat avtalats med klubbens kassör. (se detaljer under medlemskap)
 
 Medlemskap  för att delta i våra aktiviteter måste du vara medlem i  föreningen, detta gäller både terminsryttare och lägerdeltagare. Medlemsavgift ska vara betald senast 31januari (alt. inom en månad från påbörjat medlemskap för nya medlemmar som tillkommer senare under året)

* Medlemsavgiften betalas en gång/år och är 300:-/enskild medlem alt. 500:-/familj. Betalas till klubbens BG 5137-2688

Sjukanmälan görs senast samma morgon mellan 8.30-9.00  till Lindebolarna@hotmail.com

I mån av plats går det att rida igen missad lektion i likvärdig grupp under pågående termin.